Malzemeler :
1 lt. süt
2 yumurta
1 su b. tozşeker
2 çorba k. kakao
3,5 çorba k. un
50 gr çikolata 3 çorba k. sıvıyağ
3 mandalina
yarım kakaolu pasta keki
Süslemek için:
1 poşet tozşanti
1 çay b. süt
çikolata şekerlemesi
çikolatalı rulo gofret
Hazırlanışı :
Tencerenin içine soğuk sütü alın. üzerine yumurta sarılarını ekleyin.kakaoyu,tozşekeri,unu da ekleyin. karıştırarak ocağın üstünde pişirin. Pişince ikramlık çikolataları içine atarak karıştırıp erimesini sağlayın. İlk sıcaklığı çıkınca mikserle çırparak kıvamının açılmasını sağlayın. 3 çorba k. sıvıvyağ ekledikten sonra karıştırın.
Diğer tarafta kup bardakların içine bir dilim kek koyun. Üzerine madalina dilimleri ekleyin. Hazırladığınız kremayı da üzerine dökerek çubuk çikolatalarla beraber servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder